Chipp is met zijn verkeerde been uit bed gestapt en nogal gefrustreerd

Chipp is met zijn verkeerde been uit bed gestapt en nogal gefrustreerd

Demi, Fay en Romy zijn vrolijk vandaag dit omdat hun evenement vanavond plaatsvindt. Helaas voor Fay is Chipp met een verkeerd been uit bed gestapt. Ze merkt dat hij niet helemaal zichzelf is. Ben je vrolijk vandaag vraagt ze dan ook twijfelend. Chipp laat weten dat hij niet echt een goed humeur heeft. Ik erger me aan de manier waarop dingen gezegd worden legt hij verder uit. Fay begrijpt niet meteen wat hij bedoelt en vraagt of hij een voorbeeld kan noemen. Maar dat kan Chipp niet echt. Bij sommige dingen denk ik gewoon dat is niet nodig voegt hij er vaag aan toe. Fay vraagt daarna of hij het over haar heeft, maar Chipp laat weten dat het over iedereen gaat. Fay besluit het dan maar op te geven en hem met rust te laten. Hopelijk is Chipp vanavond wat gezelliger aanwezig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *