Fay weet Baldr over te halen mee te doen aan the last shownight

Fay weet Baldr over te halen mee te doen aan the last shownight

Fay is bezig met de line-up voor vanavond en haar mede organisatoren Demi en Romy komen een kijkje nemen. De dames besluiten te tellen hoeveel prijzengeld er te winnen valt, elke deelnemer zal namelijk vijftien euro in de pot moeten leggen. De beste act van vanavond wint dit geld. Als Baldr langsloopt, besluit Fay haar stoute schoenen aan te trekken. Vind je het leuk om alsnog mee te doen aan de wedstrijd vraagt ze hem. Baldr legt uit dat hij geen geld heeft om in te leggen en dus niet mee kan doen. Maar volgens Fay is dit makkelijk op te lossen. Aangezien hij vanavond in de luifel staat, zal hij ook wat geld verdienen, als hij hiervan vijftien euro gebruikt voor de wedstrijd, kan hij meedoen. Dan heb je ook kans om geld te winnen vervolgd Fay triomfantelijk. Uiteindelijk stemt Baldr in met dit plan en valt er in totaal 180 euro te winnen vanavond tijdens the last shownight.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *