Wat gaat er maandag gebeuren in Utopia als de mysterieuze klok afloopt?

Wat gaat er maandag gebeuren in Utopia als de mysterieuze klok afloopt?

Nadat Madilia een bloem en een kop thee van Rienk krijgt, lopen de twee samen naar buiten. Ze vinden dat Romy erg gespannen is voor haar evenement maar vinden het ook volkomen logisch. Rienk zegt dat hij vanavond, ondanks dat hij slechts een gast is, gaat meehelpen tijdens de Last Shownight. Ik wil ook gewoon wat doen benadrukt hij.  Dan beginnen de twee over de tikkende klok. Overmorgen is het zover. Dan stopt de klok. We zijn allemaal onbewust toch wel een beetje gespannen merkt Madilia op. Ik houd er niet van, ik wil er niet eens aan denken reageert Rienk. Jij hoeft gelukkig niet mee te spelen gaat Madilia verder. Het is een stille dag in het beloofde land, maar Madilia vreest dat het de stilte voor de storm zal zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *