Waar zijn de bewoners mee bezig op de rustige dag van 10 maart?

Waar zijn de bewoners mee bezig op de rustige dag van 10 maart?

Het is een rustige dag in Utopia. De bewoners zijn bezig met de voorbereidingen voor het evenement thee Last Shownight en alles lijkt vredig te verlopen. Romy heeft besloten om een bosje bloemen voor de winnaar van vanavond samen te stellen. Madilia komt er al snel bij staan en helpt haar een handje. Samen bedenken ze welke kleuren mooi bij elkaar staan en hoe ze de bloemen bij elkaar kunnen binden. Bas en Chipp zijn ondertussen bezig met hun optreden van vanavond en Bas blijkt de volste vertrouwen in zijn eigen act te hebben. Hij is van plan om een kaartentruc te laten zien, waarbij Chipp hem moet helpen. De tweeling is in de keuken bezig met koken, waarbij de irritaties hoog op lijken te lopen. Demi en Fay kibbelen over en weer over wat ze zullen maken. Je bent heel onbenullig aan het doen zegt Fay tegen Demi die in een pan aan het roeren is. Dan kijk je toch de andere kant op, je hebt de hele tijd commentaar reageert Demi met een zucht. De twee blijven even door kibbelen, maar al snel hebben ze het weer gezellig met elkaar. Hopelijk loopt vanavond alles gezellig en goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *