Het evenement The last shownight in Utopia is begonnen!

Het evenement The last shownight in Utopia is begonnen!

Het evenement The last shownight wat de bewoners al heel de dag aan het voorbereiden zijn is zojuist begonnen. Een grote groep bezoekers komt het terrein oplopen, klaar voor een gezellige avond. De bewoners wachten de gasten op. Langzaam druppelt de loods vol met feestvierders. De muziek staat al aan, de jassen worden opgehangen en de eerste drankjes worden besteld. Er wordt hier en daar een praatje gemaakt met de bewoners en als iedereen binnen is, kan The Last Shownight echt gaan beginnen. Romy, Demi en Fay houden het niet meer van de zenuwen. De dames hopen dat alles goed verloopt. Kan iemand mij vertellen waarom ik zo zenuwachtig ben roept Romy door de loods. Niet veel later staan de dames op het podium om de planning van de avond aan het publiek te laten weten. Hoe deed ik het vraagt Fay als ze van het podium afstapt. De drie dames zonderen zich vervolgens af onder het penthouse om zich voor te bereiden op de eerste act van vanavond. Enkele minuten later staat het drietal op het podium voor de begin act. Het beloofd een gezellige avond te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *