Wie heeft the last shownight in Utopia gewonnen?

Wie heeft the last shownight in Utopia gewonnen?

Hoe is de rest van de avond en het evenement the last shownight verlopen? Wie heeft er gewonnen? Je leest het terug in deze samenvatting.

Na het optreden van René is de beurt aan Beau. Ze zet allemaal canvassen neer op het podium maar deze zijn afgeplakt met karton. Op het karton staat geschreven we love Utopia. Een canvas plaatst ze in het midden van het podium. Daarna neemt ze plaats achter de microfoon. A moment like this wordt ingezet en Beau zet een mooie show neer. Een voor een onthult ze de canvassen door het karton te verwijderen. Elke keer als er een foto tevoorschijn komt gaat de zaal uit zijn plaat. Het zijn foto’s van de stelletjes in Utopia. Aan het einde van het liedje is alleen de canvas in het midden van het podium nog bedekt. Beau loopt er naartoe en haalt het karton weg. Een prachtige foto van haar en Johan komt tevoorschijn. Na het optreden vertelt Beau dat liefde een van de mooiste dingen in Utopia is en ze deelt de canvassen uit aan de personen die erop staan.

Nadat ook José, zonder dat Romy, Demi en Fay dit wisten, een optreden heeft gegeven zitten de acts erop. Romy, de tweeling, Beau, Baldr, Bas, René, Cemal, Billy, José en Mehmet hebben allemaal een optreden gegeven. Fay bedankt de bezoekers voor hen aandacht en dan kan het feest beginnen. Voordat er gedanst kan worden vertelt Fay dat er gestemd kan worden op de beste act. De winnaar zal later bekend gemaakt worden. Daarna zet De DJ de muziek aan en het feest begint!

Niet veel later hebben Romy, Demi en Fay zich even terug getrokken om de stemmen te tellen. Als dit is gedaan willen de dames zich even omkleden maar ineens is Romy aan het huilen. Ik weet niet waarom ik huil, ik wil gewoon dat alles goed gaat snikt ze. Demi en Fay geven haar een knuffel waarna Fay haar streng toespreekt. Alles is goed gegaan, de acts waren zelfs boven verwachting goed zegt ze. Dit lijkt Romy iets te kalmeren en na nog wat bemoedigende woorden van haar mede bewoners kan ze er weer helemaal tegenaan.

Als uiteindelijk de stemmen geteld zijn. Gaan Demi, Fay en Romy richting het podium om de uitslag bekend te maken. Ze roepen de top drie bij hen. Dit zijn Mehmet, Beau en Cemal. De drie die zojuist genoemd zijn klimmen op het podium en nemen plaats naast de drie dames. Nadat de top drie een applaus heeft gehad maakt Romy bekend wie de winnaar van de Last Shownight is en dit is niemand minder dan Beau! Mehmet is tweede geworden en Cemal heeft een mooie derde plek. Er worden bloemen uitgedeeld en ook ontvangt Beau een geldprijs van 180 euro. Ze is onwijs blij met haar winst en samen met de bewoners en de andere bezoekers belooft ze er nog een mooie avond van te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *