Ivan heeft irritaties rondom aankomende evenementen

Ivan heeft irritaties rondom aankomende evenementen

Een nieuwe dag is weer begonnen en Ivan zit al vroeg achter de computer om wat zaken te regelen. Dan begint hij te klagen over de evenementen en Beau en René horen het aan. Hij mist soms wat actie bij zijn mede bewoners wat betreft de evenementen. Hij vindt dat evenementen sneller op de webshop moeten. Ik ga niet eeuwig wachten benadrukt hij verder. Beau antwoordt dat ze vindt dat er vaak onduidelijkheid is over nieuwe evenementen. Vaak weet ze bezoekers niet te vertellen wanneer de volgende plaatsvindt. Ivan vindt dit ook een kwalijke zaak en wil dat er voortaan meteen een nieuw evenement gepland moet staan. René vindt op zijn beurt echter dat je iemand anders niet in de voet moet schieten. Je moet niet teveel evenementen plannen, dan is er teveel keuze. We gaan er vanuit dat alles steeds maar uitverkoopt gaat hij verder. Hoe meer keuze er is voor de bezoekers, hoe beter vindt Ivan. René pleit om eens een professional langs te laten komen op het gebied van evenementen maar dit schiet Ivan in het verkeerde keelgat. Je hebt hier een professional! Wij gaan die evenementen rocken eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *