Bas is het niet eens met Ivan zijn werkwijze rondom de evenementen

Bas is het niet eens met Ivan zijn werkwijze rondom de evenementen

Al eerder had René een pittig gesprek met Ivan over de evenementen. Ivan pleit voor meer actie omtrent de evenementen, hij wil dat evenementen zo snel mogelijk op de webshop komen te staan. Hier was René het niet mee eens en vertelt het even later ook aan Bas. Het is nu gewoon een wet van Meden en Perzen geworden. Het moet maar begint hij. Bas vindt dat er te makkelijk over gedacht wordt. We denken Utopia stopt, dus er komen wel bezoekers voegt hij eraan toe. Bas is het ook niet eens met Ivan zijn keuze om een vrij onbekende band in te huren. Hij wil Utopia laten eindigen met een spetterende show en niet met een coverband. René geeft ook hier weer aan dat er veel te makkelijk over evenementen wordt nagedacht. We denken maar dat alles uitverkocht raakt gaat hij verder. Bas geeft hem hier volkomen gelijk in. Mensen kunnen maar één keer geld uitgeven. Ik vind het niet slim. Hij vindt het nergens op slaan dat Ivan per se alle evenementen wil organiseren waar hij een vergunning voor heeft aangevraagd. Dan krijg je flut evenementen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *