Mehmet bespreekt het stressmoment van Ivan welke hij afgelopen avond had

Mehmet bespreekt het stressmoment van Ivan welke hij afgelopen avond had

Afgelopen avond was de loods volgeladen tijdens het Last Shownight evenement. Als Mehmet mede bewoner Ivan tegenkomt, spreekt hij hem aan over zijn stressmomentje van gisteren. Ik werd de hele tijd opgejaagd vertelt Ivan. Volgens hem werd hij continu gevraagd om ergens te gaan helpen, zelfs als hij al druk met iets bezig was. Mehmet was dit paniekmoment niet ontgaan en wilde dit toch even bij Ivan polsen. Ivan is niet vies van hard werken, maar zegt tegen Mehmet dat hij niet op elke plek tegelijk kan zijn. Je had echt zo’n aanval van 5 seconden grapt Mehmet. Ivan kan er achteraf ook wel om lachen maar tijdens het evenement kon hij sommige vrouwelijke bewoners wel schieten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *