Billy en Mehmet vragen zich af of de liefde tussen Beau en Johan wel echt is

Billy en Mehmet vragen zich af of de liefde tussen Beau en Johan wel echt is

Billy en Mehmet bespreken het evenement The Last Shownight in het penthouse. De twee vinden dat het evenement een groot succes was. Er waren wel wat onduidelijkheden maar dat mag de pret niet drukken. Ook de acts vonden ze erg tof. Ze spreken vol lof over de act van Beau maar toch heeft Mehmet iets wat hij kwijt wil over de haar. En geeft aan dat iets niet lekker voelt, doelend op Beau. Hij twijfelt vooral aan de oprechtheid van Beau. Volgens mij is zij hier veel gereserveerder dan buiten merkt Billy op. Zeker met een wijntje op voegt ze eraan toe. Mehmet vraagt zich af of het wel de Beau is en of de liefde tussen haar en Johan wel oprecht is. Dit gevoel heeft Billy ook altijd al bij haar gehad. Mensen trappen er wel in en ze komt er mee weg gaat ze verder. Zo schattig is ze niet eindigt Billy het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 17:40

    Ja dat is ze zeker wat een kletstante en wat denk je van die Mehmet ook al zo,n kwal ze weten het allebei zo goed.

  2. cor van de haar at 15:25

    beau is apart en is geraffineerd vond het gedrag naar bas toe belachelijk . ze is dodelijk jaloers naar do toe dat was wel duidelijk. en dan ook nog tot straks schat zeggen bah nare meid

  3. Corry Weijermans at 14:35

    Wat een ziek makende personen die Billie en Mehmet!! Het is een en al afgunst en jaloezie echt vreselijk om aan te horen, wat een jaloerse bende daar Dat ze zich eens meer bezig houden met hun eigen leven dan hebben ze hun handen vol!! Wat er nu door iedereen van de vrouwen geprojecteerd wordt op Beau, is alles wat ze zelf graag zouden willen zijn!! Als Utopia over is hebben die gasten echt hele goede geestelijke hulp nodig. En zullen moeten afkicken van de alcohol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *