Stichting Abrona komt langs in Utopia

Stichting Abrona komt langs in Utopia

In de middag komt er een grote groep mensen de poort binnen wandelen. Het is Stichting Abrona die vandaag langs komt met enkele cliënten, een heerlijke groep met een verstandelijke beperking. Na een kennismaking met de bewoners, roepen Ivan en Linda iedereen bij elkaar en bespreken ze het plan van vandaag. Stichting Abrona heeft tijdens de vorige markt aangegeven graag langs te willen komen. Linda heeft mailcontact met ze gehad en is sinds vanochtend zeven uur al bezig om de groep in de watten te leggen met lekkere hapjes. De bewoners zullen vandaag gezellig met ze kletsen, ze krijgen een rondleiding en gaan ook creatief aan de slag met het bespetteren van t-shirts. De gasten zijn super enthousiast en vinden het een hele eer om in Utopia te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *