Mehmet is klaar met het zoetsappige gedrag van Beau en bespreekt dit met Chipp

Mehmet is klaar met het zoetsappige gedrag van Beau en bespreekt dit met Chipp

Mehmet lijkt klaar te zijn met Beau haar zoetsappige gedrag en heeft dit al besproken met Billy, zij was het volledig met hem eens was. Toch is Mehmet nog niet uitgesproken over Beau en bespreekt zijn gevoel ook met Chipp. Zij trekt haar zoetsappig, girl next door, jasje aan zegt Mehmet geïrriteerd tegen Chipp over The Last Shownight. Ze doet wat iedereen leuk vindt en gebruikt haar imago gaat hij verder. Mehmet is van mening dat de ware aard van Beau naar voren komt als zij drank op heeft maar zij de rest van de haar tijd een toneelstuk speelt. Chipp snapt Mehmet en praat met hem mee. Zal Mehmet Beau hier nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Els at 19:21

    Ik vind Beau nep, hoe zou ze in de buitenwereld gaan doen, zou ze nog als docent gaan werken, op de middelbare school wat zou de kinderen over haar denken, ze geelt der eigen op en op de tv seks gehad, ze is ook naïef de ene keer zegt ze dit en de andere keer dat ze praat met ieder mond mee zo slijmerig. Ze heeft Johan ook al gek gemaakt, ze zegt dat ze verliefd was op Bas en niet op Johan. Ik wens haar veel succes in de buitenwereld !!!!!????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *