Morgen loopt de timer van de mysterieuze klok af maar wat gaat er gebeuren?

Morgen loopt de timer van de mysterieuze klok af maar wat gaat er gebeuren?

Al een tijdje tikt er een timer in de loods die de bewoners bezighouden. De tijd op de timer wordt steeds minder en daarom worden de speculaties rondom de timer meer. De bewoners weten niet wat zij kunnen verwachten en bespreken dit met elkaar. Wat denk jij dat er morgen gaat gebeuren vraagt Romy nieuwsgierig aan Rienk. Rienk zegt dat hij denkt dat er morgen iemand naar huis moet. Romy vindt het spannend en wil zich goed voorbereiden op morgen, ik ga vanavond vroeg naar bed voegt ze eraan toe. Ook bespreekt Romy dit met Madilia. Ik denk dat we allemaal in de loods moeten slapen. De groep zal op elkaar aangewezen worden. Linda geeft aan dat zij denkt dat iedereen mag blijven maar ik denk wel dat het iets groots wordt. Wat zal er gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *