De tweeling en Chipp zijn bang dat de groep weer back to basic moet

De tweeling en Chipp zijn bang dat de groep weer back to basic moet

Er gaan veel speculaties rondom de timer die in de loods staat. Chipp, Fay en Demi blijven niet achter met hun speculaties en proberen zich voor te bereiden. Chipp is bang dat de samenleving back to basic moet en wil Demi en Fay hierop attenderen. Het kan zomaar dat er wordt gezegd dat de kist het enige is wat je hebt zegt Chipp doordacht. Demi en Fay reageren bang en willen gelijk hun kist gaan inpakken, voor het geval zij terug naar de basis moeten. De tweeling bespreekt ook met Chipp wat zij allemaal in hun kist moeten doen, ik zal rijst en tonijn misschien doen zegt hij. Demi en Fay pakken gelijk hun kist en beginnen met het verzinnen van de inhoud. Ik word er een beetje bang van eindigt Fay. Zouden de bewoners back to basic moeten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *