Linda is klaar met het nalatige gedrag van Madilia

Linda is klaar met het nalatige gedrag van Madilia

Linda en Madilia lijken het weer met elkaar te kunnen vinden maar op zakelijk vlak hebben zij nog veel botsingen. Ook vandaag komt Linda erachter dat Madilia nalatig is geweest met bestellingen en bespreekt dit met José. Ik word er zo moe van. Een klant heeft een pull-over besteld maar die klant wilde ook een handtekeningenkaart maar die heeft zij er niet bij gedaan vertelt Linda geïrriteerd tegen José. Zuchtend probeert ze vervolgens het probleem op te lossen voor de klant. Ik zeg al anderhalve week dat zij moet terugmailen maar ze doet het niet vervolgd Linda haar frustraties aan José. Zal Linda Madilia hier nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *