Madilia kiest voor geld in plaats van vriendschap

Madilia kiest voor geld in plaats van vriendschap

Bas neemt een interview af bij Madilia en komt tot bijzondere ontdekkingen. Zo omschrijft Madilia zichzelf als iemand die goed kan koken, romantisch is en als iemand met een ochtendhumeur. Daarnaast geeft zij aan nog nooit jaloers te zijn geweest in Utopia. Ook niet op Ivan en Linda vraagt Bas door maar dat ontkent Madilia. Ben je iemand die roddelt? vraagt Bas vervolgens aan haar maar Madilia vindt van niet. Ik bespreek dingen met mensen voegt ze eraan toe. Daarnaast geeft ze aan dat zij vriendschap boven de winst van Utopia verkiest. Ik ben erg van relaties en vriendschappen benadrukt ze. Maar wat als je mocht kiezen tussen tien miljoen euro en vriendschap vraag Bas door, omdat hij haar niet lijkt te geloven. Ja, dan kies ik voor tien miljoen euro antwoord Madilia. En geeft aan dat zij Utopia zal verlaten als zij hiervoor een huis terug krijgt. Ik ik mijn eigen huisje met een inloopkast eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. kaatje at 12:04

    Om te gillen, zij niet JALOERS en niet RODDELEN????? ze doet niet anders. Geeft alleen om zichzelf en ze is heel hebberig en materialistisch. Zij is niet een prettig persoon. Laat haar maar weggaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *