Linda en Billy hebben geen zin om iets voor Baldr zijn huwelijk te sponsoren

Linda en Billy hebben geen zin om iets voor Baldr zijn huwelijk te sponsoren

Morgen trouwen Baldr en zijn vrouw voor de tweede keer en ze doen dat in Utopia. Beau en Billy zijn al weken druk met de voorbereidingen. Vandaag vraagt Beau aan Billy of ze namens de groep nog een cadeau of financiële bijdrage moeten regelen voor Baldr. Ze heeft gehoord dat René de trouwauto betaalt en Beau vraagt zich af of de rest van de bewoners niet ook wat moet financieren. Billy antwoordt dat dat dan uit de bv zal moeten. Ze is niet van plan om een bijdrage te doen vanuit haar zakgeld en bovendien heeft ze daar het geld niet voor. Ik vind het wel een keer welletjes geweest. We hebben zijn hele huwelijk al georganiseerd legt ze verder uit. Beau besluit op haar beurt ook Linda te vragen om haar mening. Nee luidt Linda haar antwoordt als Beau haar vraagt of ze een financiële bijdrage wil doen. Volgens haar wordt Baldr al genoeg gesponsord. José betaalt zijn prieel en René zijn auto legt ze verder uit. Bovendien vindt ze dat Baldr niet hard genoeg gewerkt heeft voor zijn huwelijk. Als hij nou bereid was hard te werken was het anders geweest zegt ze. Maar hij wordt aan alle kanten geholpen dus ik vind het niet nodig besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. chagija at 15:09

    Geef hem een zak gebakken lucht, hij weet er wel raad mee. Veel kan hij niet en het kind heeft altijd een handje vast houden van iemand anders nodig Van mij mag hij zo graag eruit dat mis baksel

  2. chagija at 19:51

    Goed zo meiden en laat die ondankbare hond het echt zelf lekker oplossen en doe niets meer voor hem want hij brand iedereen af als je er niet bij bent. Dus wie gaat achter de rug om l.ll.n hij toch zeker Ik had hem zo op z’n kissie willen rammen

  3. Els at 18:08

    Baldr zit Ivan af te zeiken, maar ivan heeft wel de bezoekuren aan hem gegeven, zelfs wat heeft baldr gedaan voor zijn huwelijk hij zit Billy ook af te zeiken, maar die doet de hele versiering en de planning samen met Beau. Baldr moet zich schapenvacht mij loopt het huwelijk helemaal in het honderd en Billy laat hij zijn huwelijksnacht niet in het penthouse zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *