Romy is bezorgd om Madilia, zit ze nog goed in haar vel?

Romy is bezorgd om Madilia, zit ze nog goed in haar vel?

Gisteren heeft Madilia aan Romy verteld dat ze niet meer mee wil doen met The Last Shownight. Ook trekt ze zich terug uit de Miss en Mister verkiezing. Romy besluit vandaag met Madilia te gaan praten, omdat ze bezorgd is om haar mede bewoner. Ze vertelt aan Madilia dat ze het niet bij haar vindt passen om zich uit twee evenementen terug te trekken. Het pas niet bij je en ik vroeg me af of het ergens door komt legt ze verder uit. Het gaat nu niet om The Last Shownight maar om jou gaat ze verder. Madilia geeft aan dat ze zich heeft teruggetrokken uit de twee evenementen omdat ze zich er niet goed bij voelde. Ik zit lekker in mijn vel en ik vind het nog steeds leuk voegt ze eraan toe. En benadrukt dat ze zich geen zorgen hoeft te maken en dat alles goed met haar gaat. Wel vindt ze het moeilijk om om te gaan met verliezen en kiest ze er daarom soms voor om dan maar niet mee te doen aan een wedstrijd. Maar verder zit ik goed in mijn vel verzekert ze Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *