Madilia wil niet meer mee doen tijdens het evenement The Last Shownight

Madilia wil niet meer mee doen tijdens het evenement The Last Shownight

Komend weekend staat het evenement The Last Shownight op het programma. Een evenement dat wordt georganiseerd door Romy, Demi en Fay. Madilia heeft in eerste instantie toegezegd mee te doen met een optreden maar komt daar vandaag op terug. Ze neemt Romy apart in het huisje van Beau om haar het slechte nieuws te brengen. Ik wil niet meer meedoen begint ze het gesprek. Oh reageert Romy rustig. Ik vind het wel jammer, want je hebt eerst ja gezegd gaat ze verder. Madilia verdedigt zichzelf door te zeggen dat ze er niet goed over na gedacht had en dat ze, toen ze dat wel deed, tot de conclusie is gekomen dat ze eigenlijk niet mee wil doen. Ik had het wel wat toffer gevonden als je er eerder mee was gekomen antwoordt Romy. En vertelt dat Demi, Fay en zij wel gerekend hadden op de deelname van Madilia in de planning en dat het vervelend is dat ze nu niet meer mee wil doen. Romy is bang voor een kettingreactie bij de andere bewoners, nu Madilia zich af heeft gemeld. Maar ze laat zich niet uit het veld slaan. Nou lekker dan. Maar het komt wel goed sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mildred at 16:16

    Lieve Romy jullie kunnen het wel het wordt een knaller.

    Malidia zeg altijd af, ze is onzeker of ze last het Linda afhangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *