Billy vindt het niet terecht dat Baldr zoveel kritiek op Ivan heeft

Billy vindt het niet terecht dat Baldr zoveel kritiek op Ivan heeft

De hele dag zijn er al irritaties rondom het plan van Ivan over de evenementen. Zowel Bas, Chipp als Baldr hebben Ivan er al op aangesproken. Billy vindt echter Baldr zijn reactie niet helemaal terecht en dit bespreekt ze met Mehmet. Ze geeft aan dat ze vindt dat Baldr mede dankzij Ivan kan trouwen in Utopia, dus dat ze niet begrijpt dat hij hem nu zo afbrandt. Het is echt niet terecht dat hij zoveel commentaar heeft. Hij is zelf niet vooruit te branden en dan heeft hij commentaar op iemand die hard aan de slag wil voor de bv legt ze verder uit. De laatste die zijn bek open mag trekken is Baldr gaat ze verder. Billy vindt het vals en hypocriet dat Baldr zo reageert en bovendien vindt ze het beschamend. Mehmet is het met haar eens. Baldr moet een spreekverbod krijgen besluit hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Robert at 17:31

    Ben het wel met je eens, maar de pot spekken heeft geen zin, dan stuur je de anderen in het harnas.
    Gewoon het geld opmaken voordat het is afgelopen met de hele groep, de winnaar heeft dan alleen de titel. Het gaat zo hetzelfde als in de buitenwereld, geld is belangrijk, bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *