Ivan spreekt zijn ongenoegen uit over Demi en Fay

Ivan spreekt zijn ongenoegen uit over Demi en Fay

Aan het begin van de middag komen er twee dames van Terre des Hommes langs om de ingezamelde kleding op te halen. De dames worden hartelijk ontvangen en samen met een aantal bewoners nemen ze plaats aan de grote tafel in de woonkamer. Uitgebreid vertellen de vrouwen van het goede doel wat de stichting precies inhoudt en waar zij voor staan. Na een tijdje is het tijd om de kleding mee te nemen. Een groep bewoners sjouwt de vuilniszakken en kratten vol kleding richting de poort. Daar wordt er afscheid genomen van de vrijwilligers. Als de bewoners teruglopen richting de loods uit Ivan zijn ongenoegen over Demi en Fay. Leuk dat jullie nog wat hebben gedoneerd zegt Ivan op sarcastische toon, doelend op het feit dat Demi en Fay niet nog meer wilde doneren dan ze al gedaan hadden. Demi en Fay kunnen niet geloven wat ze horen. Vanochtend zei ik er wat van en was het allemaal gedoe en nu doen jullie net of alle kleding van jullie is gaat Ivan verder. Waar heb jij het over, gek reageert Fay maar Demi snauwt al gauw dat ze niet op Ivan in moet gaan. Ivan gaat echter nog een tijdje door met het maken van gemene opmerkingen, maar de tweeling gaan hier niet langer op in. Boos lopen ze bij Ivan vandaan terwijl hij nog wat door mompelt.

Demi en Fay kunnen niet geloven wat Ivan zojuist heeft gezegd. De tweeling kan zich hier totaal niet in vinden en uit hun frustratie bij Romy en Beau.Waar slaat dit op? Doe ik alsof alles van mij is? roept Fay uit. Laat hem reageert Demi iets kalmer maar Fay is alles behalve kalm. Hij weet iets f*cking positiefs weer negatief te draaien, wie denkt hij wel niet dat hij is gaat ze verder. En wat heeft hij eigenlijk ingeleverd? Waarschijnlijk niks voegt ze eraan toe. Beau en Romy begrijpen waarom Fay zo boos is. Het viertal vindt dat iedereen zelf mag bepalen wat en hoeveel hij of zij doneert. Wij weten zelf hoeveel we hebben gegeven, dus laten we positief blijven besluit Demi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *