Rienk oppert het idee om tijdens evenementen van Ivan te staken

Rienk oppert het idee om tijdens evenementen van Ivan te staken

Ivan heeft zich mijn zijn acties niet populair gemaakt bij zijn mede bewoners. In de bv vergadering werd duidelijk dat Ivan wil dat alle opbrengsten van de evenementen voor de volle 100% naar de bv gaan. Aangezien Ivan de vergunningen voor 20 data heeft aangevraagd zijn de bewoners min of meer gedwongen te handelen naar Ivan zijn wensen als zij een datum van hem willen voor het organiseren van een evenement. Na Bas en Chipp heeft ook Baldr een discussie met Ivan gehad. Niet veel later uit hij zijn frustraties bij Rienk. De mannen lopen een rondje over het Utopia terrein als Baldr uitgebreid vertelt wat hij van het gedrag van Ivan vindt. Het is hypocriet van hem zegt hij. Volgens Rienk heeft dit niks te maken met het vormen van een ideale samenleving. Hij wil gewoon de pot spekken gaat Baldr verder. En heeft besloten om niet op Ivan zijn evenementen te gaan werken. We moeten staken reageert Rienk vervolgens. De mannen vinden dat als Ivan zo egoïstisch handelt, hij ook de organisatie van de evenementen volledig zelf mag verzorgen. Zal dit ook echt gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Chagija at 00:48

    Ja als het om geld gaat is het ieder voor zich . Het zegt wat over de mensen. De ene heeft een mooie gedachte met het geld en word totaal afgezeken Jammer dat het zo moet gaan vooral omdat er altijd word gezegd eerst alles bespreken. Ja dat was de eerste groep in Utopia. Ze hadden niks maar de neuzen stonden meer dezelfde kant op als nu . Nu er nog meer geld is. Het word steeds erger . Jongens het is maar geld maag Daan geen vriendschappen voor kapot en praat met elkaar. Oh ja wat is dat ook alweer praten met elkaar. Het is nu. ik wil en ik wil nog meer en ik wil alles en ik neem alles . En wij maken alles kapot voor geld. Ben blij dat er geen wapens zijn in Utopia nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *