Baldr weigert te werken tijdens evenementen die Ivan organiseert

Baldr weigert te werken tijdens evenementen die Ivan organiseert

Ivan heeft 20 data gereserveerd voor evenementen die hij wil gaan organiseren. Als er een bewoner ook een evenement wil organiseren die dag, mag hij de dag van Ivan overnemen, op voorwaarde dat alle winst naar Utopia bv gaat. Bij verschillende bewoners is deze actie absoluut niet in goede aarde gevallen. Baldr besluit zelfs dat hij niet wil werken op de evenementen die Ivan organiseert. Je wilt niet werken vraagt Ivan verontwaardigd wanneer Baldr hem dit vertelt. Als dit de manier is waarop we werken dan ga ik het niet doen die avond bevestigt Baldr. Dit is niet het antwoord waar Ivan op hoopte en hij reageert dan ook fel. Jij bent hier niet welkom als we zo gaan doen gaat Baldr verder. Ivan moet lachen om Baldr zijn  reactie maar Baldr wordt alleen maar bozer. Je gedraagt je als een klein kind benadrukt hij. Je moet mensen niet dwingen om dingen te gaan doen gaat hij verder. Ivan blijft ondertussen bij zijn mening en na een korte discussie besluiten de twee het te laten voor wat het is en gaan ze beiden weer verder waar ze mee bezig waren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *