Demi, Romy en Fay vinden het niet kunnen dat Ivan denkt dat hij zomaar alles kan maken

Demi, Romy en Fay vinden het niet kunnen dat Ivan denkt dat hij zomaar alles kan maken

Ivan is bij verschillende bewoners langs geweest omdat hij wil dat ze meer kleding doneren aan Terre des Hommes dan dat ze tot nu toe gedaan hebben. Demi was hier absoluut niet blij mee en uit haar ongenoegen bij Fay en Romy. Volgens haar denkt Ivan dat hij zomaar alles kan maken, omdat hij haar sommeerde haar kleding op te ruimen. Ik ruim het op wanneer ik wil. Je gaat gewoon niet aan mijn spullen zitten zegt ze verontwaardigd. Ook Fay weet niet wat ze hoort. What the f*ck is dit nou weer?! vraagt ze zich hardop af. Romy geeft aan dat Ivan ook bij haar is geweest. Het initiatief is goed maar de manier waarop is niet oké zegt ze. Al snel komt ook de ruzie rondom Ivan die 20 data heeft geclaimd om evenementen te organiseren ter sprake. De dames vinden het niet kunnen dat Ivan denkt dat hij zomaar alles kan maken. Iedereen is nu boos om hem zegt Demi tegen Fay. Fay kan wederom niet geloven wat ze hoort. Sommige mensen denken dat ze koning zijn hier besluit ze dan ook gefrustreerd het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *