Ivan heeft disscussie met Demi en Madilia over kleding

Ivan heeft disscussie met Demi en Madilia over kleding

Ivan is druk bezig met het inzamelen van kleding. Zo loopt hij door de loods om hier en daar nog wat te verzamelen. Iedereen die hij tegenkomt vraagt hij om hulp. De een heeft wat meer moeite met het wegdoen van zijn of haar kleding dan de ander. Toch heeft iedereen al wat kleding gedoneerd. Als Ivan Demi tegenkomt vraagt hij haar of zij, Fay en Chipp nog wat meer willen doneren. Kunnen we nog een rondje maken door jullie kasten? Demi heeft hier geen zin in en antwoordt met een korte nee. Ik heb mijn hele kast uitgezocht en twee kratten neergezet, dit is het legt ze uit. Ivan neemt hier geen genoegen mee en wijst haar op de berg kleding die bij hen op de grond ligt. Dat weet ik antwoordt Demi kortaf. “Of je geeft het weg, of je ruimt het op gaat Ivan streng verder. Demi is niet van plan Ivan te laten bepalen wat ze moet doen. Het is mijn kleding en ik bepaal zelf wanneer ik het opruim. En nee, ik doe niks meer weg snauwt ze. Ook hier lijkt Ivan geen genoegen mee te nemen en de twee belanden in een eindeloze discussie waar ze niet uitkomen.

Niet veel later gaat Ivan naar Madilia. Iedereen heeft voor de tweede keer de helft van zijn kledingkast weggedaan, zullen wij dat ook even doen vraagt hij aan haar. Dat heb ik al gedaan antwoordt Madilia verontwaardigd. Toch wil Ivan nog een keer naar de kast van Madilia kijken. Ze heeft meteen door waar Ivan op uit is en gilt dat ze al meer dan genoeg kleding heeft gedoneerd. Ivan gelooft hier niks van en bekijkt haar kleding. Tot zijn grote verbazing ziet hij dat Madilia nog behoorlijk veel heeft liggen. Ik heb niks meer, zo meteen blijf ik in mijn onderbroek achter zucht Madilia. Ivan wil hier niks van horen. Je hebt veel te veel kleding concludeert hij. Met man en macht probeert Madilia hem ervan te overtuigen dat ze al genoeg kleding heeft weggegeven. Met tegenzin gaat ze voor haar kast staan. Hier en daar haalt ze er wat uit dat ze aan Ivan geeft. Na een paar items is het volgens Madilia genoeg maar Ivan is het hier niet mee eens. Streng gaat hij achter haar staan om haar vervolgens bij elk kledingstuk te vragen of het weg kan. Madilia vindt Ivan veel te opdringerig en na een tijdje is ze er goed klaar mee. Het is genoeg zo sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *