Ivan doet een poging nog meer geld in te zamelen voor het goede doel

Ivan doet een poging nog meer geld in te zamelen voor het goede doel

Een paar dagen geleden hebben de bewoners een mail van Terre des Hommes gekregen, een goed doel dat strijdt voor een wereld zonder kinderuitbuiting. In de mail vroeg dit goede doel of de bewoners kleding willen doneren. Sindsdien zijn de bewoners druk bezig geweest met het uitzoeken van hun kleding. Een groot aantal zakken gevuld met kleding is het gevolg maar toch is dit niet genoeg volgens Ivan. Afgelopen avond besprak hij daarom met Beau het idee om nogmaals door de kledingkasten te gaan en de helft van ieders kleding bij de poort te zetten. Beau was het hier niet helemaal mee eens, omdat ze vindt dat Ivan niet aan iemands persoonlijke spullen kan zitten. Ivan is echter niet van plan om zomaar op te geven. Vroeg in de ochtend loopt hij daarom door de loods en kijkt hij hier en daar naar de kleding van de bewoners. Met Linda maakt hij een rondje door de winkel om te kijken wat daar gemist kan worden. Ivan zet een aantal kledingrekken in de woonkamer neer waar hij de kleding uit de winkel op hangt. Zo hoopt hij de bewoners te motiveren om nog meer van hun eigen kleding weg te geven. Iedere bewoner die hij tegenkomt stelt hij dezelfde vraag, heb jij nog wat kleding over die je kan missen? Gaat het Ivan lukken om nog meer kleding in te zamelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. saskia at 16:01

    Goeie irakeers is de enige die wat geeft om heel utopua.
    De rest zijn allemaal kinderen zonder hersenen.

    Ivan is echt een vent, heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *