Ivan wil oude kleren van de bewoners beschikbaar stellen voor het goede doel

Ivan wil oude kleren van de bewoners beschikbaar stellen voor het goede doel

De bewoners proberen al een aantal dagen kleding in te zamelen voor het goede doel. Ivan heeft een plan en neemt daarom Beau apart om dit met haar te bespreken. Wanneer ze buiten staan zegt Ivan een zak met tweedehands kleding buiten te willen leggen voor het goede doel. Wat voor kleding vraagt Beau argwanend. Ivan wil kleding die de bewoners niet meer gebruiken in zakken doen en doneren maar dat vindt Beau geen goed idee. Ik zou geen persoonlijke spullen doen voegt ze eraan toe.  Ivan wil kijken wat er gebeurt als ze kleding van de bewoners bij de poort zetten. Nemen ze dan nog steeds alles terug, of doneren ze dan toch wat extra kledingstukken omdat ze die niet zullen missen? Beau voelt zich er beter bij als ze het SALE rek bij de poort zetten aangezien dat van alle bewoners is en dat geen persoonlijke items zijn. Ivan zegt dat het SALE rek sowieso naar buiten gaat maar blijft volhouden om de helft van de kledingrekken van de bewoners buiten neer te zetten. Waarom betrek je mij hierbij vraagt Beau. Het idee vind ik top maar ik ga niet aan andermans spullen zitten benadrukt ze. En weet zeker dat ze, nu ze van Ivan zijn plan weet, niet meer kan slapen. Ik verplaats de spullen alleen, ze zijn niet weg benadrukt Ivan geruststellend. Slaap lekker en lang leve het goede doel roept hij terwijl hij het huisje van Beau verlaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. saskia at 17:09

    Ivan is geen domme jongen, hij weet goed wat hij doet.

    Hij is de enige die vol gaat voor Utopia.
    De rest doet niks anders dan roddelen, klagen, en slapen…

  2. Marja at 10:29

    Ze hebben veel te veel kleding maar weggeven zal niet lukken. Ze kunnen niets missen. Als Ivan zijn plan uitvoert kopen ze meteen nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *