De tweede ronde van de Miss. & Mr. Utopia verkiezing gaat van start

De tweede ronde van de Miss. & Mr. Utopia verkiezing gaat van start

De volgende ronde voor de Miss. & Mr. Utopia verkiezing gaat van start en vandaag draait het om de Missen. De vrouwen hebben een dag de tijd gekregen om zich in een bepaald maatschappelijk probleem te verdiepen. De missen moeten vertellen waar zij voorstaan in Utopia, deze onderwerpen mogen zij  verdedigen door middel van een speech. Madilia wil zich inzetten in Utopia om iedereen te laten stoppen met roken. Fay zet zich in voor de ouderenzorg. Billy heeft het onderwerp seksuele intimidatie gekozen en tot slot heeft Romy gekozen voor het onderwerp jeugdzorg/ pleegkinderen. Presentatrices Beau en Demi zijn heel benieuwd naar de onderwerpen en vertellen de dames dat zij om de beurt het balkon op mogen om hun verhaal te doen. Beau en Demi bedanken de Missen voor hun verhalen en kondigen aan dat morgen de heren ook hun verhaal mogen doen. Nadat de Missen een  applaus hebben gekregen gaan de bewoners naar Madilia en Romy om meer te horen over hun verhaal. De dames hebben in ieder geval de aandacht van het publiek gekregen. Wie zal er winnen? We komen er vast en zeker weer op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Nel at 19:39

    Asjeblief zeg waar gaat dit weer over en dan die Billy dat onderwerp van haar zegt al genoeg hoe dat ze is niet normaal dus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *