Demi en Beau bespreken hun leven in Utopia

Demi en Beau bespreken hun leven in Utopia

Demi en Bau hebben een spandoek opgehangen voor de Miss. & Mr. Utopia verkiezingen. Wanneer het spandoek aan het balkon van het penthouse hangt, beseft Demi opeens dat ze erg gelukkig is. Wat is het leven toch mooi hè Beau zegt ze terwijl ze over het Utopia terrein uitkijkt. De twee bespreken vervolgens hun leventje in Utopia, onder andere de liefde, het huwelijk van Baldr en de relatie tussen José en René komen aan bod. Demi is er zeker van dat José verliefd is op René. Klaarblijkelijk heeft José gezegd dat ze geen tweede keus wil zijn aangezien René ook een oogje had op Demi. Demi moet hier om lachen. Ik ben nooit een keuze geweest benadrukt ze. Beau hoopt dat José kracht put uit de vriendschappelijke relaties die ze heeft met Madilia, Linda en Bas. De vriendschap tussen José, Madilia en Linda begrijp ik nooit reageert Demi daarop. En heeft het idee dat de dames elkaar niet altijd steunen op momenten wanneer er duidelijk behoefte is aan steun. De twee kletsen nog wat verder maar besluiten zich dan weer bij de rest van de bewoners te voegen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *