De bewoners bereiden zich voor op het boksgala met behulp van de opblaasbare boksring

De bewoners bereiden zich voor op het boksgala met behulp van de opblaasbare boksring

We gaan boksen om ons voor de bereiden op 17 maart roept Chipp door de loods. Hij heeft tweetallen gemaakt die het tegen elkaar opnemen. Voordat de bewoners de opblaasbare boksring ingaan pakken ze een kaartje die naast de boksring liggen. Diegene die verliest moet de instructie op het kaartje uitvoeren. Voorbeelden die op deze kaartjes staan zijn opruimdienst, kacheldienst, vide stofzuigen, loods schoonmaken, buiten slapen enz. We gaan twee keer drie minuten boksen, als daar geen winnaar uitkomt kies ik er eentje legt Chipp verder uit. De bewoners kiezen daarna allemaal een kaartje en begeven zich dan naar de boksring. Ivan en Rienk beginnen en nemen het tegen elkaar op in de ring. Ivan wint het van Rienk en hij zal Ivan een massage moeten geven omdat hij verloren heeft. Daarna volgen de rest van de bewoners. De bewoners hebben er lol in!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *