Mehmet en Cemal vinden dat Rienk grootheidswaanzin heeft

Mehmet en Cemal vinden dat Rienk grootheidswaanzin heeft

Mehmet en Cemal zitten buiten op een bankje en Mehmet vertelt dat hij Rienk een opmerkelijke jongen vindt. Je kunt op zich goede gesprekken met hem voeren maar er is voor hem maar een waarheid en dat is zijn waarheid voegt hij eraan toe. Daar is Cemal het wel mee eens. Chipp denkt hier precies hetzelfde over, dat hij zichzelf graag hoort praten en hij overal verstand van heeft gaat hij verder. Wat Mehmet ook bijzonder vindt is dat Rienk binnenkwam met het idee om de bewoners te laten zien hoe je soberder kon leven maar hij doet juist het tegenovergestelde. Hij pakt zo een pakje appelsap uit de kast en hij vraagt Chipp en Billy of ze iets voor hem willen kopen legt hij verder uit. Hij wil alleen maar meer luxe aldus Mehmet. En vindt dat bepaalde dingen die Rienk zegt en doet niet met elkaar stroken. En hij heeft grootheidswaanzin besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 02:29

    Van mij mag Rienk ook vertrekken hij voegt jammer genoeg echt niet iets toe als alleen zijn eigen waarheid en het ergste zijn ego

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *