Madilia en Linda zijn weer oké maar zijn tot de conclusie dat ze elkaar nooit gaan begrijpen

Madilia en Linda zijn weer oké maar zijn tot de conclusie dat ze elkaar nooit gaan begrijpen

Gisteren is er veel gepraat over de ruzie tussen Linda en Madilia, Rienk vond dit moeilijk om te zien en heeft geprobeerd om de twee weer bij elkaar te brengen. Als Madilia en Rienk vandaag buiten op een bankje zitten vertelt ze dat ze gisteren met Linda heeft gepraat. We zijn weer oké maar we kunnen wel als conclusie trekken dat we elkaar niet begrijpen én ook niet gáán begrijpen voegt ze eraan toe. En vertelt wat er gisteren gezegd is en laat weten dat ze zich stoort aan het feit dat Linda vindt dat zij dingen kopieert. Voor mij is het juist positief als andere mensen dezelfde kleding of schoenen als ik. Ik zie dat juist als een compliment laat ze weten. Maar voor haar is het een idee dat jij van haar afpakt legt Rienk op zijn beurt uit. Madilia zegt dit niet te snappen en dat dat waarschijnlijk de reden is dat de twee elkaar niet begrijpen en ook nooit zullen begrijpen. We zijn veel te verschillend zucht Madilia aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *