Baldr, Billy, Cemal en Beau oefenen voor de grote dag van Baldr

Baldr, Billy, Cemal en Beau oefenen voor de grote dag van Baldr

Het huwelijk van Baldr komt steeds dichterbij, aankomende woensdag is het zover. Vandaag is er besloten om een generale repetitie van het huwelijk te houden. Billy, Cemal en Beau nemen Baldr mee om te oefenen voor zijn grote dag. We moeten het even serieus aanpakken. Vanaf aankomst tot dat jij je met je vrouw terugtrekt in het cordwood zegt Billy serieus. Gewapend met draaiboek loopt het viertal de hele dag door. Ze komen erachter dat sommige dingen niet zo lekker lopen dan van tevoren bedacht op papier. Maar dit is juist waarom we deze doorloop doen zegt Beau opgewekt als ze merkt dat Baldr lichtelijk nerveus wordt. Over sommige dingen heb ik helemaal nog niet nagedacht zegt Baldr terwijl hij over zijn hoofd wrijft. Billy laat vervolgens weten dat het wel goed komt maar ze nu wel de ceremonie moeten doornemen, ze verzoekt Baldr om te gaan zingen. Hij sputtert tegen en laat weten dat het wel goed zal gaan. Als ze het hele huwelijk hebben doorlopen vindt Billy dat Baldr er klaar voor is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *