Madilia vindt de opblaasbare boksring f*cking irritant

Madilia vindt de opblaasbare boksring f*cking irritant

De meeste bewoners konden de verrassing van Chipp wel waarderen. Hij heeft ter voorbereiding op het boksgala een opblaasbare boksring geregeld. De ring werd al vroeg opgeblazen en daar was Madilia die op de vide ligt, niet bepaald blij mee. Tegen Mehmet uit ze haar frustraties. Ik vind het f*cking irritant zegt Madilia boos. En stampt naar beneden om Chipp even de waarheid te vertellen. Kut Chipp roept ze boos. Ik kijk al de hele week uit naar zondag, onze enige dag dat we lekker kunnen slapen voegt ze er schreeuwend aan toe.  Chipp, Romy, Billy en Mehmet horen het gestamp van Madilia met een grijns aan en als ze uit geraasd is lacht het viertal haar vierkant uit. Madilia kom eens joh, maak je niet zo druk sust Romy de boel. Maar Madilia wil niet luisteren en loopt weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mildred at 16:37

    Malidia kopieert gedrag van anderen in de groep mn van Linda en Bil, dat aanstellerig griet geen aandacht aanbesteden, ze is een bron van irritatie in de groep kan niets hebben is vals geef haar een kopje thee en een makeup kwast.

    Ooo ik had zo graag in dat huis geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *