Chipp regelt een gigantische opblaasbare boksring

Chipp regelt een gigantische opblaasbare boksring

Over twee weken is het zover, dan is het boksgala met Ivan en Ruud in de hoofdrol. Een aantal andere bewoners doen ook mee en daarom heeft Chipp in het geheim een boksring geregeld. Op deze nieuwe dag, vroeg in de ochtend komt er dan ook een busje het Utopia terrein op rijden om de boksring af te leveren. Kom binnen, niemand weet er nog van dus het is nog een totale verrassing zegt Chipp met een glimlach. De mannen die de boksring komen leveren krijgen eerst een bakje koffie van Chipp en gaan dan aan de slag met het oppompen van de boksring. Als het gevaarte in de woonkamer staat springt Chipp er als eerste op om hem te proberen.

Langzaamaan komen de bewoners een voor een de loods binnen en moeten even twee keer kijken naar wat er nou precies in de loods staat. Mafkees schudt Rienk lachend zijn hoofd. Als ook Beau de loods in komt lopen kan ze niet geloven wat ze ziet. Ze bedenkt zich geen moment en rolt zich op de boksring en springt in het rond. Vet dan kunnen we gaan worstelen roept ze blij uit. Romy loopt nog een beetje slaapdronken de loods in als ze de boksring ziet. Ze  slaat haar hand voor haar mond en doet dan een vreugdedansje. En snelt zich vervolgens weer terug naar de caravan om Cemal te vertellen van de boksring. Ook René en Billy zijn blij verrast als ze de boksring ziet staan. Ze springt er meteen op en begint wild te springen. Oh wat leuk dit zeg. Echt cool gilt Billy. Ivan lacht alleen maar als hij de boksring ziet. Hij is echt huge glundert hij. Alle bewoners vinden het een gaaf initiatief van Chipp en kunnen niet wachten om te oefenen. Het beloofd een gezellige zondag te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *