Er ontstaat commotie over het salsafeest van René, de begroting klopt niet

Er ontstaat commotie over het salsafeest van René, de begroting klopt niet

De vorige salsa avond van René was een succes en daarom wil hij dit nog eens over doen. Maar afgelopen avond ontstaat er veel commotie over het evenement, René heeft namelijk een begroting gemaakt waar Linda en Chipp naar gekeken hebben maar er blijkt maar weinig van te kloppen. Hij heeft nog geen prijzen en komt geen enkele afspraak na maar huurt wel allerlei dingen in. Ik ben echt bang dat we de zeik in gaan zegt Chipp tegen Linda. Ook Linda is niet te spreken over het gedrag van René. Hij werd vinnig toen ik naar de begroting vroeg maar dat is gewoon omdat het voor geen kant klopt voegt ze eraan toe. De twee snappen dan ook niet dat het evenement al op de website staat en Linda gaat verhaal halen bij Ivan. Klopt het dat jij goedkeuring hebt gegeven voor de salsa avond vraagt ze Ivan op de man af. Ivan knikt en legt uit dat hij al een vergunning had en dingen had geregeld. Linda is het hier niet helemaal mee eens omdat nog niet alle cijfers kloppen. Hij is nu al een hoop geld aan het uitgeven en dat kan gewoon niet eindigt Linda fel. Dit krijgt vast nog een staartje op de nieuwe dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *