Chipp wil zich meer op klanttevredenheid richten rondom de B&B boekingen

Chipp wil zich meer op klanttevredenheid richten rondom de B&B boekingen

De onderkomens worden veel geboekt door B&B gasten en de bewoners verdienen daar hun brood mee. Chipp had vorige keer plaatsvervangende schaamte omdat hij het niet goed geregeld vond. Daarom heeft hij nu bedacht om de gasten een enquête omtrent de klanttevredenheid in te laten vullen. Mensen betalen geld om te blijven slapen en ik vind dat we ze goed moeten verzorgen en in de watten moeten leggen zegt Chipp tegen Linda. Linda knikt instemmend en is het helemaal met Chipp eens. Ik ben benieuwd hoe mensen ons beoordelen en waar we beter kunnen worden eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *