De problemen tussen Madilia en Linda zitten volgens Beau, Romy en Demi veel dieper

De problemen tussen Madilia en Linda zitten volgens Beau, Romy en Demi veel dieper

Ook Madilia doet haar verhaal rondom het gesprek wat ze met Linda heeft gehad. Dit doet ze aan Beau, Romy en Demi en ze laat hen weten dat ze heel lang hebben gepraat. Onze conclusie is eigenlijk niets nieuws. We lijken gewoon totaal niet op elkaar gaat Madilia verder. Zij vindt het vervelend dat ik alles wil wat zij heeft en wil maar daar denk ik helemaal niet over na. Het is gewoon dat ik dan enthousiast ben gaat ze verder. En legt daarna nog uit dat ze het alleen maar als een compliment ziet als anderen willen wat zij heeft. Ik vind het juist leuk om anderen mensen te inspireren maar Linda vindt van niet en is van mening dat ik haar dan kopieer vervolgd ze verbouwereerd. Romy kan niet geloven wat ze zojuist gehoord heeft en met hand voor de mond herhaalt ze wat Madilia net verteld heeft. Ook Demi en Beau vinden het raar dat Linda zich dat zo erg aantrekt. Maar ik denk dat jullie probleem veel dieper zit dan dit, het schort bij jullie aan communicatie merkt Beau op. Ook Romy kan zich hier wel in vinden. Er borrelen irritaties op en vervolgens wachten jullie te lang met uitpraten besluit Romy het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *