Linda is gefrustreerd dat Madilia haar maar niet kan begrijpen

Linda is gefrustreerd dat Madilia haar maar niet kan begrijpen

Linda en Madilia hebben een gesprek gehad en Linda moet haar ei even kwijt. Ze doet dat afgelopen avond bij Billy en Mehmet en vertelt hoe het gesprek met Madilia is gegaan. Soms kun je nog zo veel praten met iemand maar kom je gewoon niet op hetzelfde level reageert Billy. Linda knikt en laat hoofdschuddend haar hoofd zakken. Ik heb het gevoel dat we elkaar niet begrijpen voegt ze eraan toe. Zij ziet dingen zo anders dan ik gaat ze verder. En legt verder uit dat ze zich stoort aan bepaalde dingen bij Madilia maar ze dit niet uitgelegd krijgt aan haar. Zij staat er heel anders in en daar kom je met praten gewoon niet uit zegt Billy. Linda vindt het vervelend dat Madilia niet snapt wat zij bedoelt maar vindt het wel best. Ik heb er al zo veel energie ingestoken maar je schiet er gewoon niets mee op besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Chagija at 00:05

    Vind het zo vervelend dat je de laatste 3 maanden alleen maar de onderlinge ruzies te zien krijgt. Heb bijna geen zin meer om zoiets nog te volgen Heel erg jammer van het Utopia platform ze zouden nog zoveel moois kunnen bereiken in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *