Linda en Madilia praten over hun verschillen maar komen er toch niet echt uit

Linda en Madilia praten over hun verschillen maar komen er toch niet echt uit

Na haar gesprek met Rienk wil Madilia graag praten met Linda. De twee lopen zonder iets te zeggen naar buiten en gaan een rondje lopen. Madilia begint het gesprek en vertelt wat Rienk haar heeft verteld. Rienk zegt dat ik onzeker en jaloers ben begint Madilia. En legt uit dat zij totaal niet jaloers is op de vriendschap tussen Linda en Ivan en dat zij niets wil van Ivan. Ik gun jou juist die vriendschap met Ivan gaat Madilia verder. En vertelt dat ze het alleen jammer vindt dat Linda vaak kribbig tegen haar doet en vrij heftig reageert als Madilia iets niet heeft gedaan naar Linda haar zin. Linda heeft een tijd zwijgend naast Madilia gelopen maar laat dan ook van zich horen. Met de boodschappen was ik niet boos, ik stelde alleen voor om activiteiten niet meer onder onze boodschappen te plannen zegt ze rustig. En vraagt aan Madilia om voorbeelden te noemen wanneer zij volgens haar kleine dingen groot maakt. Madilia geeft vervolgens een aantal voorbeelden maar hier is Linda het niet helemaal mee eens. Linda heeft juist het idee dat Madilia veel dingen doet omdat zij ze doet. Madilia ziet dit niet zo en legt uit hoe zij het ziet. De twee praten nog een lange tijd na maar komen er niet echt uit samen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *