Romy, Demi en Fay vragen zich af waarom Rienk bepaalde dingen tegen Madilia zegt

Romy, Demi en Fay vragen zich af waarom Rienk bepaalde dingen tegen Madilia zegt

De vriendschap van Linda en Madilia staat op een laag pitje en daarom heeft Rienk besloten om te bemiddelen. Nadat Rienk en Madilia een gesprek hebben gehad is Madilia naar Romy toegekomen om haar te vertellen wat Rienk gezegd heeft. Maar Romy, Demi en Fay hebben weer hun eigen kijk op het verhaal. Ze denken dat Rienk tegen Madilia heeft gezegd dat zij Ivan leuk vindt om te verbloemen dat hij Madilia zelf leuk vindt. Het is net een soap roept Romy ietwat verbluft. Demi vertelt daarna dat Rienk dit gisteren ook al tegen haar heeft gezegd maar zij zich er niet in kon vinden. Ik ook niet antwoordt Romy. Ik kan nergens uit opmaken dat Madilia Ivan leuk vindt voegt ze eraan toe. Het drietal vindt ook niet dat Madilia jaloers is aangelegd. Ze snappen niet helemaal waarom Rienk dat zegt en vragen zich af of het tactiek is om Madilia voor zich te winnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *