Rienk vertelt Madilia van zijn gesprek met Linda en daar schrikt ze wel van

Rienk vertelt Madilia van zijn gesprek met Linda en daar schrikt ze wel van

Dat het niet zo lekker gaat tussen Linda en Madilia is de bewoners niet ontgaan maar Rienk kan dit niet langer aanzien en wil graag dat het goedkomt tussen de twee. Hij heeft al verschillende gesprekken met zowel Linda als Madilia gevoerd en er lijkt schot in de zaak te zitten. Rienk heeft in een eerder gesprek met Linda aangekaart dat hij denkt dat beiden onzeker zijn. Linda over haar uiterlijk en Madilia over haar intelligentie. Linda vindt dat hij wel een punt heeft en heeft beloofd om na te denken over wat Rienk gezegd heeft. Rienk vertelt hetzelfde aan Madilia en ook zij vindt dat hij daar weleens gelijk in zou kunnen hebben. Ik kan me er wel in vinden. Ik vind mezelf niet dom maar ik kan nog een heleboel leren zegt Madilia peinzend. En is op haar beurt benieuwd hoe Linda reageerde op het inzicht van Rienk. Ze zei niets, de tranen schoten in haar ogen vertelt hij aan Madilia. Hier schrikt Madilia van. Dat raakt me wel geeft ze zachtjes toe. Ik hoop dat jullie elkaar juist hierin kunnen vinden en dichter naar elkaar toe kunnen groeien laat Rienk aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *