Billy wil een generale repetitie gaan doen voor de bruiloft van Baldr

Billy wil een generale repetitie gaan doen voor de bruiloft van Baldr

Woensdag is al het huwelijk van Baldr en dus komen de dames van de organisatie even bij elkaar. Hoe leuk is het als we morgen een soort generale repetitie gaan doen van hoe de dag eruit gaat zien? begint Billy de bijeenkomst. Demi en Beau zijn gelijk enthousiast en vinden het dan ook een goed idee. Billy gaat daarna op zoek naar Baldr om hem het idee voor te leggen. Wanneer Baldr zich bij het gesprek aansluit is hij ook enthousiast over het idee. Het idee is om morgen de dag zo na te bootsen zodat alles duidelijk is voor Baldr en hij zich op de dag zelf nergens meer zorgen over hoeft te maken. Maar dan moet je beloven om alles volledig uit handen te geven aan ons woensdag, hoe moeilijk dat ook is zegt Billy. Morgen om 12 uur gaan we het doen, alles komt goed en het wordt een top dag. Ik heb er zin in eindigt Billy enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *