Rienk denkt de oorzaak te weten waarom Madilia en Linda steeds botsen

Rienk denkt de oorzaak te weten waarom Madilia en Linda steeds botsen

Linda heeft in de gaten dat er al de hele dag mensen over haar praten maar is nu wel nieuwsgierig naar wat er gezegd wordt. Ze vraagt of Rienk haar hierover wil vertellen. Rienk vertelt haar waar het gesprek over ging met Madilia en dat hij haar jaloers heeft genoemd. Dit heeft haar echt geraakt, ze is heel kwetsbaar op het moment gaat hij verder. En vraagt Linda dan ook zo zachtjes mogelijk te benaderen. Linda zegt hier rekening mee te willen houden maar weet ook dat ze zich in zal moeten houden om niet in de aanval te gaan. Linda vindt namelijk dat Madilia vooral constant met zichzelf bezig is en niet zozeer met wat een ander zou willen. Opeens krijgt Rienk een ingeving. Ik weet het, het popt opeens in mijn hoofd! Jij en Madilia zijn beide onzeker. Madilia is onzeker over haar intelligentie en zeker over haar uiterlijk. Jij daarentegen bent het omgekeerde, zeker over je intelligentie en onzeker over je uiterlijk. Ik denk dat jullie elkaar daarmee dwarsliggen legt Rienk enthousiast verder uit. Er valt een korte stilte maar dan geeft Linda toe dat het inderdaad daar aan zou kunnen liggen. Je geeft me stof om over na te denken sluit Linda het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mildred at 21:44

    Linda als Malidia zijn vals ze roddelen beide veel ook over iedereen. Malidia is super lui en imiteert Linda met praten.

    Er zijn drie mensen in Utopia die niet te vertrouwen zijn. linda Malidia en Bil.
    Malidia is super lui ze kent alleen een kwast om te poederen en lig hele dag in bed thee te drinken. Linda werkt veel daartegen met haar achtergrond matschaplijkwerker zou ik nooit bij haar komen, ze is niet te vertrouwen. Bil is heeft hulp nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *