Bas heeft Utopia verlaten om mee te doen aan de show van illusionisten Rob en Emiel

Bas heeft Utopia verlaten om mee te doen aan de show van illusionisten Rob en Emiel

Voor Bas Utopia verlaat hebben Linda en Beau een verrassing voor hem. De twee hebben een cadeautje voor hem om hem een hart onder de riem te steken. We hopen dat je gaat knallen tijdens de show van Rob en Emiel en dat je het goed gaat doen zegt Linda voor ze het cadeautje overhandigd. De bewoners hebben allemaal een boodschap op kartonnetje geschreven om Bas succes te wensen. Daarnaast krijgt hij een soort survivalpakket met een aantal snacks en een foto van zichzelf. We wilden je eigenlijk een groepsfoto geven maar omdat je zo nieuwsgierig was, is dit mislukt en dus krijg je een foto van jezelf staat er achter op de foto geschreven. Bas lacht hierom en is heel blij met de cadeaus. Onder begeleiding van Romy, Linda, Beau en Cemal loopt Bas naar de poort toe. Hij geeft het groepje een knuffel en verdwijnt daarna door de poort. Later Baas roept Romy hem na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *