Rienk wil Madilia niet verliezen als vriendin

Rienk wil Madilia niet verliezen als vriendin

Terwijl Madilia aan het koken is praat Rienk af en toe tegen haar en zij lijkt hem te negeren. Ik waardeer je eerlijkheid heel erg zegt Madilia dan. Dank je antwoordt Rienk voorzichtig. Madilia geeft aan dat ze uiteraard wel zit met wat er gezegd is. Als je iets hoort wat je niet bevalt, dan flip je voegt ze eraan toe. Rienk snapt op zijn beurt heel goed dat het Madilia haar eerste reactie was maar wil haar er ook op wijzen dat dit ook de eerste keer was voor hem. Dit was voor hem ook de eerste keer dat hij iemand op zo’n intense manier iemand heeft aangesproken. Dit was voor mij ook heel moeilijk, ik wil jou niet verliezen als vriendin benadrukt hij. Dat doe je ook niet stelt Madilia hem aan het einde van het gesprek gerust.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *