Madilia is gefrustreerd omdat Rienk haar jaloers en onzeker vindt

Madilia is gefrustreerd omdat Rienk haar jaloers en onzeker vindt

Na het onverwachte gesprek met Rienk besluit Madilia het gesprek met Romy aan te gaan. In de caravan vertelt Madilia aan Romy alles over wat er gezegd is. Hij zegt dat ik jaloers ben op het feit dat Linda bevriend is met Ivan. En dat ik Ivan leuk vindt en hij denkt dat ik onzeker ben begint ze het gesprek. Nee roept Romy die haar handen voor haar mond slaat. Madilia vertelt verder hoe ongemakkelijk ze werd van het gesprek met Rienk en dat ze daarom ook een beetje boos werd op hem. Romy luistert vol ongeloof naar wat Madilia haar allemaal vertelt. Ik hoef geen vriendschap met Ivan en ik vind hem helemaal niet leuk. Ik ken hem niet eens benadrukt ze. En is van mening dat alles wat Rienk zojuist tegen haar gezegd heeft, bij Linda vandaan komt. Ik vind dit echt bijzonder Madilia reageert Romy. Ik vind het niet leuk om te horen gaat ze verbijsterd verder. Het komt er op neer dat ik wordt uitgemaakt voor een jaloers kreng vervolgd Madilia gefrustreerd. De twee praten na gisteravond weer een beetje met elkaar, maar Madilia weet nu al zeker dat als ze vanavond met elkaar praten, er weer ruzie van komt. Daarnaast zit het Madilia dwars dat Rienk haar onzeker en jaloers ingesteld vindt. Hoe zal dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *