Rienk vraagt Madilia waarom ze jaloers is en of ze gevoelens voor Ivan heeft

Rienk vraagt Madilia waarom ze jaloers is en of ze gevoelens voor Ivan heeft

Terwijl Rienk en Madilia buiten rond lopen vraagt Rienk aan haar waarom ze jaloers is. Dit komt bij Madilia aan als een schok en zegt direct dat ze niet jaloers is. Het is duidelijk dat jij Ivan al sinds het begin leuk vindt en dit ontkent zegt Rienk zonder te twijfelen. Madilia geeft beduusd aan dat ze Ivan helemaal niet leuk vindt. Het is wel mijn type maar ik vind hem niet leuk genoeg benadrukt ze. Rienk lacht hierom maar is niet overtuigd. Ik zag op tv hoe jullie naar elkaar kijken. Ik wil je nergens van beschuldigen maar ik wil je er als een vriend wel op wijzen gaat hij verder. Madilia ontkent alles maar weet wel waar Rienk op doelt. Ik ben niet jaloers maar ik schrok ervan dat ik zo aan de kant werd gezet door Linda vervolgd ze. Rienk probeert tot Madilia door te dringen en zegt dat niet alleen Madilia jaloers is maar dat Linda net zo jaloers is ingesteld. Gadverdamme antwoordt Rienk op het geheel. Madilia schrikt enigszins van de woorden van Rienk en verzekert hem ervan dat ze juist niet jaloers is ingesteld. Rienk is juist van mening dat ze zich niet bewust is van haar eigen jaloezie. In het gesprek tussen de twee blijft Madilia Ivan en Linda aanwijzen als de schuldigen van alles dat haar dwarszit. Rienk probeert haar er op te wijzen dat het meer te maken heeft met haar eigen karakter dan dat Ivan en Linda de schuldigen zijn. Dit lijkt echter niet tot Madilia door te dringen en ze eindigen het gesprek dan ook niet met een overeenkomst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. saskia at 17:21

  Madie is inderdaad echt een heel eerlijk en oprecht meisje…
  Vind het raar dat vele kijkers het niet zien, vraag me af met welke ogen er wordt gekeken.

  Door haar eerlijkheid en oprechtheid, gun het haar ook om te winnen.

 2. chagija at 18:52

  Na ja Rienk is echt niet alwetend hoor, als hij nog meer van die rare uitspraken gaat doen mag hij van mij snel uit Utopia. En hij mag ook wel een keer zijn handjes laten wapperen

 3. Miek at 14:36

  Ivan en Linda zijn dominant en Madi is soms behoorlijk naief, waardoor die twee haar met gemak kunnen manipuleren.

  Ik vind Madi eerlijk en oprecht. Het valt niet mee met zo’n Linda als zogenaamde vriendin. Linda is kattig en wil alleen maar iets als het haar zint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *