Rienk bespreekt met Linda zijn rol in Utopia

Rienk bespreekt met Linda zijn rol in Utopia

Rienk staat in de keuken met Linda als de twee het hebben over zijn rol in de mini samenleving. Ik realiseer me dat niemand hier iets van me verwacht geeft Rienk aan. Linda glimlacht, luxe positie voegt ze eraan toe. Waarschijnlijk komt dit omdat je slechts een gast bent gaat ze verder. Rienk vindt het wel apart. Hij realiseert zich ineens zijn positie binnen Utopia. En ook omdat ik niet daadwerkelijk iets neerzet en niet roep wat mijn doelen zijn. Wel geeft hij aan dat hij hier absoluut geen misbruik van wil maken. Alles wat ik doe is bonus lacht hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *