Bas is bloednerveus voor de show van illusionisten Rob en Emiel waar hij vandaag aan mee mag doen

Bas is bloednerveus voor de show van illusionisten Rob en Emiel waar hij vandaag aan mee mag doen

Bas mag vandaag Utopia verlaten om mee te doen in een show van illusionisten Rob en Emiel. Bas ijsbeert door de loods en heeft duidelijk last van spanning. Waar ben ik aan begonnen vraagt Bas zich hardop af. Wanneer hij van de banken weer naar de computers loopt, lopen Linda en Beau hem tegen het lijf. Ik vind je nogal tam over het geheel reageert Linda. Ben je niet zenuwachtig vraagt Beau vervolgens. Ik ben super zenuwachtig antwoordt Bas. En geeft aan dat het heel anders is om zo een show te geven buiten, in vergelijking tot een show geven in Utopia. Chipp snapt Bas helemaal en zegt waar Bas zich zorgen over moet maken. Als je hier een showtje geeft, dan ben je nog steeds Bas van Utopia. Maar als je daar een show geeft… Die mensen hebben een kaartje gekocht en weten niet per sé wie je bent. Als je dan afgaat… gaat Chipp door terwijl hij niet door heeft dat deze woorden Bas alleen maar meer nerveus maken. Ik denk dat hij bloednerveus is zegt Linda tegen Beau terwijl ze weglopen van de twee mannen. Beau wil iets voor Bas maken om hem een hart onder de riem te steken. Kunnen we niet een spandoek maken? oppert ze. Wat ze ook gaan doen, de twee besluiten dat Bas Utopia niet mag verlaten zonder hem een cadeautje mee te geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *